Descriere si istoric

          a9578428-2043-4fc9-9ec3-e937074fdc2c-391-000000458488b2a4_tmp

Block’Vist a luat fiinta din initiativa celor doi asociati, Stelian Bratu si Viorica Duta, bazandu-se pe experienta profesionala in domeniu, de peste 12 si respectiv 15 ani.

Atestarea asociatilor in domeniul administrarii imobilelor, actiune ce s-a desfasurat in urma cu 8 ani, constituie garantia profesionalismului acestora, iar experienta acumulata in domeniu, constituie garantia calitatii serviciilor oferite.

Activitatea neintrerupta din ultimii 12 ani, cele peste 70 asociatii de proprietari in cadrul carora desfasuram activitatea de administrare, reprezinta cartea de vizita a societatii noastre.

Echipa de lucru condusa de catre cei doi asociati, este formata din persoane dinamice, cu abilitati de comunicare, capabile sa ia decizii rapide si corecte in situatii dificile, in vederea solutionarii rapide si eficiente a oricarei situatii aparute in activitatea de administrare.

Practic, De-a lungul timpului, am infiintat numeroase asociatii de proprietari, aplicand astfel prevederile legale in vigoare (incepand de la aparitia Legii 114/1994, OG85/2000, Legea 230/2007)

Practic, echipa noastra este capabila sa rezolve cu promptitudine problemele aparute indiferent de natura lor, atat probleme de natura tehnica dar si probleme de natura sociala.

De-a lungul activitatii noastre, am intalnit situatii cand batrani singuri au avut nevoie de sprijinul nostru fie pentru a le ,,aminti’’ familiilor ca exista (prin administratia imobilului cu sprijinul serviciilor specializate: Asistenta sociala, Politie, Directia de Sanatate Publica Bucuresti), fie pentru a – i aduce in atentia serviciilor de asistenta sociala din cadrul primariei de sector, pentru a primi ingrijirea de care trebuie sa se bucure orice fiinta umana pentru a avea un trai decent.

Pentru rezolvarea problemelor de natura tehnica, echipa noastra se ghideaza dupa principiul :


,,Nu exista problema fara rezolvare!’’

Echipa noastra colaboreaza cu parteneri pentru remedierea problemelor de natura tehnica, echipe de specialisti in diverse domenii: (instalatii sanitare, electrice, securizare acces, hidroizolatii etc.).

Pentru lucrari de mica anvergura, rapide si eficiente, societatea noastra colaboreaza si cu persoane fizice calificate in diverse domenii.

Respectand legislatia romana in domeniul locuintei si administrarii imobilelor, societatea noastra a infiintat mai multe Asociatii de proprietari.

Deasemenea, societatea noastra a intocmit si depus la Primaria sectorului 3 mai multe dosare pentru inscrierea imobilelor in programul multianual de reabilitare termica derulat sub patronajul Guvernului Romaniei si a Consiliilor locale, actiuni in urma carora la imobilul din str. Baba Novac nr. 8 s-au realizat lucrarile de reabilitare termica in anul 2009 iar alte 5 imobile au primit aprobarea pentru efectuarea lucrarilor de reabilitare incepand cu luna martie 2012, pentru imobilul din str. Lugojana si cel din Baba Novac nr. 14, demarandu-se lucrarile in luna mai 2012 – fiind receptionate la sfarsitul lunii august 2012, iar pentru blocurile M3 din Baba Novac nr. 12, S3 din Baba Novac nr. 1 si bl. 28 sc. 1 din Reconstructiei 6, lucrarile finalizandu-se in luna decembrie 2012. In sectorul 1 au fost reabilitate termic imobilele din Bd. Ion Mihalache 329 si Ion Brezoianu nr. 60.
Deasemenea, avem in derulare 3 proiecte de reabilitare in sectorul 2 pentru imobilele situate in sos. Colentina 10, Plantelor nr. 8-10 si Marcu Armasul nr. 11 si alte 6 proiecte in derulare dintre care 1 in sectorul 3, 2 in sectorul 4, 2 in sectorul 5 si 1 in sectorul 6.

Principiul platilor corecte fata de consumul real, implica posibilitatea masurarii exacte a acestora.

In acest sens, societatea noastra a derulat mai multe actiuni de bransare individuala a imobilelor administrate, finalizand cu succes mai multe dintre actiunile intreprinse, alte actiuni similare fiind in curs de desfasurare. Practic, s-au construit bransamente individuale de apa rece pentru blocurile N2 din str. Baba Novac nr. 14, blocul T1 din str Baba Novac nr. 8, apoi blocurile la situate pe str. Baba Novac la numerele 5, 7 si 12 precum si blocul L2 situat pe str. Ion Tuculescu nr. 25, iar in sectorul 4 blocul situat pe str. Avalansei nr. 14 – 16. De asemenea, in toamna anului 2012 s-a finalizat lucrarea de separare de bransament la imobilul situat in str. Ramnicu Valcea nr. 33.

Blocurile pe care le administram au fost contorizate la nivel de imobil, si in unele situatii, la nivel de scara, atat la consumul de apa calda cat si la incalzire.

Prin eforturile depuse, cu sprijinul Comitetelor executive, am reusit rezolvarea amiabila a unor situatii ce riscau sa devina litigii. Astfel, prin implicarea directa, prin discutii si prin intocmirea unor documente transparente, referitoare la restantele acumulate de catre unii proprietari la plata cotelor de intretinere, s-a reusit practic incasarea sumelor datorate fara intentarea unor procese, acest lucru intamplandu-se totusi doar in situatia unor persoane rau – voitoare; in aceste situatii Asociatia de proprietari castigand procesele in instanta, pe baza documentelor legal intocmite si prezentate de catre societatea noastra.

Bazandu-ne pe experienta, profesionalism, eficienta, societatea noastra nu are alt obiectiv decat dezvoltarea continua a acestei activitati!